nedjelja, 21. lipnja 2009.

Najluđi tretmani protiv celulita!

Britanski mediji analizirali su niz novih anticelulitnih tretmana, od kojih svi zvuče šašavo, ali u praksi i nisu sasvim bezvezni.

Anticelulitni bicikl

Izvorni naziv ovog proizvoda je Cellulite bike, ali nama bolje zvuči anticelulitni nego celulitni bicikl. Uređaj se sastoji od kabine u kojoj su smješteni stacionarni bicikl i infracrvena lampa, koja šalje zrake na problematična područja. Zrake prodiru oko 3 cm pod kožu, zagrijavaju i omekšavaju celulit.

Proizvođač najavljuje "značajno smanjenje opsega" bedara u roku od šest tjedana, no koliko je od toga posljedica infracrvenog zraka, a koliko same vožnje biciklom?

Doznajte više na www.cellubike.com


Kofeinske tajce

Ove uske hlačice originalno zvane Caffein tights sadrže mikrokapsule kofeina (!) koje se otpuštaju u kožu kako se ona zagrijava. To navodno ubrzava metabolizam i sagorijeva masnoće. Proizvođači kažu da svakodnevno nošenje ovih hlačica smanjuje opseg bedara za 2 cm kroz mjesec dana te čini kožu glatkom.

Neki korisnici kažu da ovaj tretman stvarno djeluje, no stručnjaci su sumnjičavi i tvrde da je jednaka korist od polijevanja stražnjice kavom.

Doznajte više na adresi www.skinkisslondon.com


Accent XL

Ova je tehnika uklanjanja celulita predstavljena i u seriji Reži me, pa bi stoga morala biti dobra, zar ne? No, stručnjaci upozoravaju da je ovaj tretman srodan pečenju kože u mikrovalnoj!? Ovdje se rabi uređaj koji uz pomoć radijske frekvencije ljušti gornji sloj kože, potiče rast kolagena i zateže kožu. Proizvođač preporučuje šest ili osam seansi, po jednu tjedno, a korisnici i stručnjaci kažu da stvar doista radi...

Doznajte više na www.accentyourbody.com



Velasmooth

Ovo je stroj koji napada celulit svim zamislivim oružjima: radio valovima, infracrvenim valovima, vakuumom i masažom, čime navodno razgrađuje masnoće i pomaže tijelu da ih eliminira. I ova je metoda, izgleda, učinkovita, ali je prilično skupa: 1500 eura za 12 preporučenih seansi.

Doznajte više na www.wimpoleaesthetics.co.uk


Glačalo za celulit

Pod nazivom Cellu-smooth, ovaj je uređaj za "peglanje" celulita namijenjen za kućnu upotrebu, a proizvođači tvrde da uz pomoć ultrazvučnih valova "mobilizira" (!) naslage masnoća, koje potom napuštaju tijelo kroz limfni sustav. Stručnjaci smatraju da bi ova tehnika mogla biti uspješna, jer je znanstveno utemeljena. Osim toga, jeftinija je od salonskog tretmana, jer uređaj košta samo 70 eura.

Doznajte više na www.thebeauty-works.co.uk


Univerzalne konturne hlačice

Universal Contour Pants su hlačice koje navodno jamče gubitak solidne centimetraže, umanjuje vidljivost celulita i odličan je za suhu kožu, psorijazu i ekcem - barem tako tvrde proizvođači. Hlačice treba nositi svakodnevno po dva sata, a nakon šest tjedana smanjeni opseg bedara trebao bi biti vrlo uočljiv. Budući da naprava košta 90 eura, ima smisla iskušati je.





Endermologie

Moćna masaža, koja je isprva korištena za tretiranje ozlijeđenih konja!? Kad su maseri uočili da od te masaže konjska koža postaje mekša, počeli su je primjenjivati i na ljudima. Pacijent legne na kauč, a terapeut mu lupa, valja i stišće kožu, čime rastjeruje toksine, koje potom odvodi limfni sustav. Stručnjaci su zadovoljni ovim tretmanom, jer se temelji na poticanju krvotoka. Preporučuje se 12-14 seansi, od kojih svaka košta 70-80 eura.

Tretman morskim algama

Izvorno nazvan Seaweed Cellulite Treatment, ovaj tretman sadrži sastojke koji potiču krvotok. Stručnjaci se slažu da alge imaju brojna divna svojstva za drenažu i ubrzavanje cirkulacije, zbog čega su popularne kod celulitnih tretmana.

Seaweed Cellulite se temelji na smrznutim i osušenim algama i esencijalnim uljima koji u kombinaciji s masažom "pegla" vašu neravnu kožu.


Tvorci tvrde da već i jedna seansa donosi začuđujuće rezultate te da su nakon nje bedra i stražnjica glatkije i čvršće.

Doznajte više na www.gerards.uk.co

Nema komentara:

Objavi komentar